SKRBNI UKREPI ZA VAREN OBISK - Z vami se tudi osebno srečujemo, zato je naša prva skrb v času epidemije covida-19 zdravje vas in naših zaposlenih. Prosimo vas, da tudi vi upoštevate ukrepe, s katerimi želimo zagotoviti čim višjo raven varnosti.
Več o naših ukrepih

Strokovno znanje iz prve roke

Tečaji za strokovnjake ponujajo celovito izobraževanje za trgovce z oblačili, modne stiliste kot tudi za krojače in šivilje, ki želijo izpopolniti svoje znanje.

Izobraževanja akademije BERIG strokovno vodi Igor Bera. Izjemen poznavalec modnih zakonitosti, trendov in praktičnega krojaškega znanja že več desetletij sodeluje z uveljavljenimi svetovnimi modnimi znamkami in zasebnimi naročniki.

Na tečaje ste vabljeni vsi, ki delate ali se izobražujete na katerem koli področju tekstilne oz. modne industrije, poznate osnovne zakonitosti konstrukcij oblačil in ste seznanjeni s tehničnimi osnovami označevanja ter dela s šivalnimi stroji.

Za izbor zadoščata uspešno opravljena praktični del in razgovor. Brez skrbi, ne iščemo popolnega znanja. Zanimajo nas predvsem poznavanje osnovnih tehničnih zakonitosti, želja po napredovanju, profesionalen odnos do strank, inovativnost ter navdušenost nad področjem, za katerega se želite specializirati.

Morda bomo prav vam ob koncu tečaja z veseljem ponudili priložnost, da se pridružite šiviljski ekipi Studia BERIG. Tečajnikom, ki imate zadano samostojno pot, pa smo na akademiji BERIG vedno na voljo za dodatna izobraževanja in strokovne dokvalifikacije.

Naši strokovni tečaji so namenjeni izobraževanju kandidatov, ki bi se lahko po opravljenem natečaju zaposlili v Studiu BERIG, zato je usposabljanje bodočih sodelavcev brezplačno.

Izobraževanje preostalih strokovnjakov se obračuna po ceniku. Cene so prikazane ob opisih posameznih tečajev.

Osnove personalizacije oblačil in podpora strankam

Spoznajte osnove teliranja oblačil, lastnosti materialov in značilne konstrukcije oblačil za suvereno delo v šiviljstvu ali tekstilni industriji.

Temeljita personalizacija oblačil in stiliranje

Odkrijte skrivnosti pravilne predelave oblačil in pridobite poglobljeno znanje personalizacije po meri strank z različnimi načini dodelave.

Personalizacija oblačil za posebne priložnosti

Postanite suvereni na področju svetovanja in celovite podpore pri izbiri in personalizaciji svečane obleke ter spoznajte trende v tem modnem segmentu.

Tečaji akademije

Tečaji za strokovnjake (trgovce, stiliste, krojače, šivilje, …)

in modne navdušence (osnovni in nadaljevalni).