SKRBNI UKREPI ZA VAREN OBISK - Z vami se tudi osebno srečujemo, zato je naša prva skrb v času epidemije covida-19 zdravje vas in naših zaposlenih. Prosimo vas, da tudi vi upoštevate ukrepe, s katerimi želimo zagotoviti čim višjo raven varnosti.
Več o naših ukrepih

Tečaj izdelave unikatnega krila po meri

Podarite si nekaj unikatnega in enkratnega – poseben občutek ponosa ob nošenju krila, ki ste ga zasnovali in sešili zase, ki se prilega vašim meram in se vam poda kot ulito.

Tečaj izdelave trendovskega nahrbtnika

Izjemno priljubljeni spremljevalec na poti po opravkih ali unikatni modni dodatek na kavi s prijateljicami. Izdelajte nahrbtnik, ki bo nekaj posebnega in bo pritegnil pozornost.

Tečaj izdelave kozmetične torbice

Razvajanje ne pozna meja s kozmetično torbico, ki jo sešijete sami in po svojih željah. Dovolj veliko za vso kozmetiko in seveda v vašem slogu in izbranem materialu.

 

Počitniška delavnica za otroke: izdelava nahrbtnika ali vrečke za šolske copate

Šivanje je zelo ustvarjalno, pa tudi zabavno. Največje zadovoljstvo prinese izdelek, ki ga otrok naredi sam. Z našo pomočjo bo sešil svoj nahrbtnik ali vrečko za copate.

Podarite doživetje modnega ustvarjanja

Najlepše darilo so edinstvena doživetja. Z našimi darilnimi boni pa podarite tudi priložnost učenja novih veščin in spoznavanja modnega sveta. Izberite darilo, ki bo zares nepozabno.

Darilni bon ‘SANJSKA OBLEKA’ za mladoporočenca

S paketom storitev ‘sanjska obleka’ mladoporočencema podarite strokovno podporo pred, med in po izboru poročnih oblek. Z nami postaneta tako izbor kot preoblikovanje oblačil brezskrbna, sproščena in vesela izkušnja. Par vodimo do popolne poročne obleke po korakih, od seznanjanja z lastnostmi oblačil in materialov, izbire krojev in barv do personalizacije in dodelave za popolno prileganje. Naše strokovno oko poskrbi za vse detajle na oblačilih, da se lahko nevesta in ženin prepustita načrtovanju poročnega dneva.

Darilni bon ‘sanjska obleka’ je lahko tudi odlično poročno darilo.

Darilni bon ‘OBLEKA KOT IZ ŠKATLICE’

Paket ‘obleka kot iz škatlice’ je čudovito darilo, saj bo razveselilo vsakega modnega entuziasta, ki mu želite podariti nekaj po njegovi meri. Prejemnik tega darilnega bona se lahko prijavi na katerikoli tečaj ali delavnico akademije BERIG v vrednosti bona.

Tečaji akademije

Tečaji za strokovnjake (trgovce, stiliste, krojače, šivilje, …)

in modne navdušence (osnovni in nadaljevalni).